EGY PÁR JÓTANÁCS, MIELŐTT BÁRMIT, BÁRHOL MEGVENNE

- ELSŐSORBAN ÖNNEK KELL RENDELKEZNIE EGY  HATÁROZOTT ELKÉPZELÉSSEL,  HOGY MIT IS SZERETNE VENNI, MENNYI PÉNZT SZÁN RÁ, MEKKORA HELY ÁLL A RENDELKEZÉSÉRE, IDEIGLENESEN VAGY HOSSZÚ TÁVRA SZERETNÉ-E MEGVENNI  A BÚTORT.

- HA  MÉG BIZONYTALAN, NEM TUDJA MILYEN RUGÓVAL, MILYEN SZIVACCSAL KÉRJE A KÍVÁNT TERMÉKET, MI SEGÍTÜNK KIVÁLASZTANI ÖNNEK A LEGMEGFELELŐBB, LEGKÉNYELMESEBB BÚTORT!

- MIELŐTT VÁLASZT, NÉZZE MEG AZ ADOTT BÚTOR MÉRETEIT, HOGY BEFÉR-E AZ ÖN ÁLTAL TERVEZETT HELYRE.

- A BÚTORKÉPEK ALATT LÁTHATÓ ÁRAK MINDIG INDULÓ ALAPÁRAK, ÁLTALÁBAN NEM EGYEZNEK MEG A KÉPEKEN LÁTHATÓ BÚTOROK ÁRÁVAL.

- NÁLUNK VAN LEHETŐSÉGE ARRA, HOGY A LESZÁLLÍTÁS MELLETT BE IS VISSZÜK A LAKÁSÁBA, SŐT ÖSSZE IS SZERELJÜK A VÁLASZTOTT BÚTORT. ENNEK ÓRIÁSI ELŐNYE VAN, HOGY ÖNNEK NEM KELL MOZGÓSÍTANI TÖBB EMBERT A CSALÁDBÓL, NEM SÉRÜL MEG BEVITEL KÖZBEN A BÚTOR, NINCSENEK REJTETT HIBÁK A CSOMAGOLÁS ALATT,  AZONNAL KITUDJA PRÓBÁLNI ÉS MINDEZÉRT MINIMÁLIS ÖSSZEGET KELL FIZETNIE. EZT AZ IGÉNYT ELŐRE KELL JELEZNIE, HISZ  A SZÁLLÍTÁS ELŐTT 24 ÓRÁVAL MÁR NEM LEHET EZT A PLUSZ SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VENNI, MERT  FELBORÍTJA AZ ELŐRE TERVEZETT MENETRENDET.
- AZ E-MAILEN TÖRTÉNŐ RENDELÉSE VISSZAIGAZOLÁSA UTÁN 24 ÓRÁJA VAN ARRA, HOGY JOGKÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL VISSZAMONDJA A RENDELÉSÉT, MELYET ÍRÁSBAN TEHET MEG.

- A VISSZAIGAZOLÁS MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓT TARTALMAZ AMI A RENDELÉST ÉRINTI. (BÚTOR TÍPUSA, ÁRA, MEGRENDELŐ NEVE/CÍME, VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGE).

- A KISZÁLLÍTÁSOKAT A VISSZAIGAZOLÁSTÓL SZÁMÍTVA, 2-4 HÉTEN BELÜL TELJESÍTJÜK, ELŐTTE 2-4 NAPPAL TELEFONON EGYEZTETÜNK ÖNNEL.

- HA A MEGBESZÉLT IDŐBEN NEM TUDJA ÁTVENNI A TERMÉKET, ÚGY EGY MÁSIK IDŐPONTBAN FOGJUK KISZÁLLÍTANI, DE AKKOR SAJNOS MIND A KÉT FUVARKÖLTSÉGET KI KELL FIZETNIE.

- A WEB ÁRUHÁZBAN FELTÜNTETETT SZÖVETMINTÁK ÉS FAMINTÁK SZÍNEI, ILLETVE EREZETEI A VALÓSÁGBAN ELTÉRHETNEK, EZEK GRAFIKAI, FOTOGRÁFIAI HIBÁK, MELYEKÉRT FELELŐSSÉGET NEM TUDUNK VÁLLALNI.
- HEVERŐKNÉL ÉS BIZONYOS KANAPÉKNÁL AZ ÁGY TÁMLÁJÁNAK IRÁNYA VAN, EZT ÖNNEK MINDEN ESETBEN MEG KELL HATÁROZNIA. ERRE A KIVÁLASZTOTT TERMÉKNÉL, A vásárlás előtt LESZ LEHETŐSÉGE. EZT ÚGY TUDJA MEGHATÁROZNI, HOGY HA SZEMBEN ÁLL A HEVERŐ NYITHATÓ RÉSZÉVEL, AKKOR HA JOBB KÉZRE ESIK A TÁMLA, AKKOR JOBBOS, HA BAL KÉZRE ESIK A TÁMLA, AKKOR BALOS.

- SAROKÜLŐKNÉL AZ ÁGY RÉSZNEK IRÁNYA VAN, EZT ÖNNEK MINDEN ESETBEN MEG KELL HATÁROZNIA. ERRE A KIVÁLASZTOTT TERMÉKNÉL, A vásárlás ELŐTT LESZ LEHETŐSÉGE. EZT ÚGY TUDJA MEGHATÁROZNI, HOGY HA SZEMBEN ÁLL A SAROKÜLŐVEL, AKKOR HA JOBB KÉZRE ESIK A HOSSZÚ OLDAL, AKKOR JOBBOS, HA BAL KÉZRE ESIK, AKKOR BALOS A SAROKÜLŐ IRÁNYA.

- A FELTÜNTETETT BÚTOROK MÉRETEINEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA VAN LEHETŐSÉGE, VISZONT AKKOR MÁR AZ EGYEDI KATEGÓRIÁBA TARTOZIK AMI AZ ÁR MEGVÁLTOZÁSÁVAL (LEGTÖBBSZÖR DRÁGÁBB) JÁR,  AMIT MI HATÁROZUNK MEG ÉS ÖN ELFOGADJA VAGY NEM.

- AZ EGYEDI VÁLTOZTATÁSKOR MINDIG ELŐLEGET KÉRÜNK. HA AZ EGYEDILEG KÉSZÍTETT BÚTORT NEM VESZI ÁT, AZ ELŐLEG NEM JÁR VISSZA. AZ ELÁLLÁS JOGÁVAL IS ÉLHET, DE EGYEDI SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKNÉL, MÁS ELBÍRÁLÁS ALÁ ESIK.

- FRANCIAÁGYAK ÉS HEVERŐK MAGASSÁGI MÉRETEI ELTÉRŐEK A PÁRNÁZAT VASTAGSÁGÁTÓL FÜGGŐEN, ÍGY 30-45 CM MAGASSÁGI TARTOMÁNYBAN MOZOGNAK, MINDEN ESETBEN A LEGMAGASABB MÉRETEKET TÜNTETJÜK FEL. EGYES ÁGYAK ESETÉBEN KÉRHETŐ A MAGASSÁG NÖVELÉSE, amit a vásárlás előtt KÉRjük jelezzen.

- AMENNYIBEN E-MAIL-EN RENDEL, DE NEM TALÁL MŰKÖDŐ OPCIÓT A KÍVÁNSÁGÁNAK MEGFELELŐEN, (PL.: MONTREÁL FRANCIAÁGYNÁL AZ EZÜST CSÍK MENÜBEN NEM RENDELHETŐ) TELEFONON HÍVJON MINKET, VAGY A RENDELÉS LEADÁSAKOR A MEGJEGYZÉS ROVATBA ÍRJA LE KÉRÉSÉT.


Mi számít egyedinek?

Minden ami akár 1 cm-rel is eltér a szabványtól, szövetkombinációtól akár színben, akár arányában. A honlapon és a bemutatótermekben található bútoraink mindig kedvezőbb áron kaphatóak mint az egyedi. Az egyedi méretezésű, személyre, helyre szabott bútorok elkészítéséhez sokkal több időre, egyeztetésre,  külön számolásra van szükség. Új sablonok készítése, plusz anyag felszámolás, gép átállítása indokolt esetben a széria gyártáshoz képest. Ezért ezek mindig drágábbak, mint a szabvány bútorok.

Egyedi méretű és színkombinációjú bútorokat nem tudunk vissza venni, mert gyakran olyan szín összeállítású vagy méretű, hogy még fél áron sem lehet eladni. Ezekre a bútorokra az elállás sem vonatkozik az egyedisége miatt.Ki kell-e fizetnem minden szállítás után a szállítási költséget amennyiben egy helyre többet rendelek?

Igen, hiszen minden egyes bútor helyet foglal az autón. Amennyiben három vagy több bútort rendel egy helyre, úgy e-mailben vagy telefonon adunk Önnek egy kedvezőbb szállítási díjat.


Behozzák a szállítók a bútort a lakásba is?

Ahogy Ön szeretné. Alapesetben a szállítók csak az adott cím kapujáig szállítanak. A futár és posta szolgálat minden esetben csak a kapuig. Ha Ön szeretné, hogy a lakásába bevigyük úgy ezt teljesítjük, sőt még össze is szereljük.

A HÁZIG SZÁLLÍTÁS
A fuvardíj tartalmazza a házig szállítást, amelyben a kapuig elvitel INGYENES, amennyiben a parkolási lehetőség biztosított és a táv nem több 15m-nél!!!

A HÁZBA SZÁLLÍTÁS

Családi háznál azt értjük, hogy a parkolás biztosított. A ház kapujától nem messzebb, mint 15 méter, és a kaputól a bejárati ajtó nincs messzebb mint 15 méter! A pontos paramétereket, rendelés után a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, a helyszíni kellemetlenségek elkerülése végett!