LEESÉSGÁTLÓS GYEREKÁGYAK - Biró Bútor

Kosár tartalma
Fiókom
''DING- DING''
Urban Custom Bikes
Tartalomhoz ugrás

LEESÉSGÁTLÓS GYEREKÁGYAK

TERMÉKEK > ÚJ TERMÉKEK > > >

LEESÉSGÁTLÓS GYEREKÁGYAK

TEKINTSE MEG LEESÉSGÁTLÓS GYEREKÁGY KÍNÁLATUNKAT!
A GYEREKSZOBA ÖSSZHANGJÁT ÉS A GYEREK KOMFORTÉRZETÉT NAGYBAN BEFOLYÁSOLJA A LEESÉSGÁTLÓS GYEREKÁGY KÜLALAKJA ÉS KÉNYELME, AMELYEK A NYUGTATÓ ÉS PIHENTETŐ ALVÁST KELL HOGY SZOLGÁLJÁK, EZÉRT NAGYON FONTOS A JÓ GYEREKÁGY VÁLASZTÁS.

Webáruházunkban többféle típusú, méretű és felszereltségű, minőségi  konfekciós és egyedi készítésű leesésgátlós gyerekágyak közül választhat. Valamennyi konfekciós és *egyedi típusú és méretű gyerekágy rendelkezik ágyneműtartóval. Gyerekágyainkat kivitelük, formájuk, méretük és áruk alapján két kategóriába soroltuk be. Ezek a Konfekciós leesésgátlós gyerekágyak és az Egyedi leesésgátlós (körbetámlás) gyerekágyak kategória.
Ezenkívül az ágykeretek kategóriánál találkozhat lapra szerelt ágykeretes gyerekágyakkal, ezek viszont nem ágyneműtartósak.
A gyerekágyaink fekvőfelületeit rugós és szivacsos kivitelekben készítjük. Ezen felül megkülönböztettünk három féle sűrűségű szivacsos változatot. A textíliák kiválasztásánál több kategóriából is lehet választani,  több száz szövet közül, ezeket különböző variációval kombinálhatja. Amit a rendelés előtt le kell egyeztetni, hogy van e a forgalmazónál készleten ill. rendelhető e belőle!
* Egyedi készítésű leesésgátlós gyerekágyak alapesetben nem ágyneműtartósak, csak ha megrendelik hozzá!
Ha szeretné meglepni családtagját, rokonának, ismerősének a gyerekét egy leesésgátlós gyerekággyal, akkor időben nézzen körbe és adja le rendelését. Ne élje át azt, amit a többi vásárló!
C o p y r i g h t   b y   B í r ó   B ú t o r ® 2 0 1 3 - 2 0 1 8
NYITVATARTÁS
HÉTFŐ: 9:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00
KEDD: 9:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00
SZERDA: 9:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00
CSÜTÖRTÖK: 9:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00
PÉNTEK: 9:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00
SZOMBAT: 9:00 - 12:00
VASÁRNAP: ZÁRVA
KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK
SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
GARANCIA
WEBOLDALAK TERVEZÉSE
AKCIÓK ÉS ÚJDONSÁGOK
Amennyiben szeretnél értesülni a legújabb termékeinkről, visszatérő vásárlóinknak kialakított kedvezményekről, folyamatos akcióinkról, iratkozz fel a hírlevelünkre...

''BÍRÓ BÚTOR''

EGYEDI BÚTOROK  GYÁRTÁSA
Vissza a tartalomhoz